Ruben’s Interieurbouw

Ik loop stage bij Ruben’s interieurbouw. Het is een interieurbouwbedrijf, zoals de naam al zegt. Ik heb er niet bewust voor gekozen om bij een interieurbouwer stage te lopen, maar ben erg enthousiast over de werkzaamheden die Ruben’s bedrijf verrichten. Het bedrijf is gevestigd in Purmerend. Verder doen ze door heel het land klussen.

Werkzaamheden
Ruben’s interieurbouw verricht vooral werkzaamheden zoals; kantoor- en winkelinrichting, wastafels, keukens en kasten op maat en tentoonstellingsbouw.

De stage
Het prettige aan dit bedrijf vind ik de werksfeer en de vrijheid die ze aan mij geven (helemaal voor in het 1e leerjaar met nauwelijks ervaring). Verder doen ze erg afwisselende klussen en vinden het contact met de klant belangrijk. Het contact met de klant verbeteren ze door de klant goed te leren kennen om er zeker van te zijn dat het meubel of de ruimte die ze verbouwen geschikt is voor de klant. 

De stagebegeleider geeft mij veel vrijheid en laat me zelfstandig het werk verrichten. Dit vind ik prettig werken. Verder is er ruimte waar ik veel samen kan werken met een mede stagiaire.

In de eerste week van de stage ben ik gelijk begonnen met rafixen, scharnieren en deuvels in panelen te plaatsen. Zodra die erin zaten ben ik de kast gaan opbouwen en heb ik de planken, de ladegeleiders, het ladeframe en de ladefront erop en erin gemonteerd.